Expositieruimte

In de etalage van de stad is te zien wat er in (cultureel) Gouda leeft. In het Huis van de Stad kan iedereen gratis exposeren, met een voor Gouda interessante tentoonstelling. Iedere maand is er een nieuwe expositie.

De wisselende exposities zijn vrij toegankelijk en te vinden in het Huis van de Stad op de begane grond in de grote hal, links naast de ingang.

Openingstijden

De expositieruimte in het Huis van de Stad is vrij toegankelijk. U kunt de expositie bekijken van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

Wilt u exposeren in het Huis van de Stad?

Stuur dan een mail met een korte beschrijving van uw werk naar expositie@gouda.nl, maar kijk eerst even naar de voorwaarden. U hoeft geen Gouwenaar te zijn, maar uw expositie moet wel een link hebben met onze stad.

Opening expositie

Helaas is het niet mogelijk om de opening van een expositie in het Huis van de Stad te vieren. De expositieruimte is namelijk niet geschikt voor een receptie of een feestje.

Nu te zien: 'GAAF

De Goudse Authentieke Amateur Fotografen (GAAF) exposeert t/m 28 februari in het Huis van de Stad. GAAF bestaat uit vier amateurfotografen die fotografie allemaal op hun eigen wijze beleven. Daarom is ook gekozen voor de combinatie van deze vier fotografen. Het viertal bestaat uit Wim Scholten, Ko de Knegt, René de Kruyf en Rob Scholten. Zij zijn allemaal lid of lid geweest van de Goudse Fotoclub (GFC).

Expositie februari 2018

Een deel van de expositie in het Huis van de Stad.