Werken bij de gemeente

Wij zijn vooruitstrevend als regisseur, die doet wat hij zegt en aanspreekbaar is op het resultaat. De buitenwereld en onze partners geven hier mede richting aan. Samen vernieuwen we de stad. En samen gaan we voor resultaat in onze stad!

Onze Goudse motto: ‘Ga voor Gouda: historisch én vernieuwend’.

Ons aanbod

Leef jij om te werken? Of werk je om te leven? De gemeente Gouda helpt haar medewerkers om de balans te vinden én te houden tussen werk en privé! Gemeente Gouda heeft een 36-urige werkweek die je zelf flexibel kunt invullen. Ook zijn er veel deeltijdfuncties. Zo kun je arbeidsduur en werktijden afstemmen op jouw wensen, zodat je arbeid- en zorgtaken goed kunt combineren. Je kunt rekenen op een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ons concernbrede introductieprogramma is interactief en geeft jou een degelijke start. Zo heb je in de eerste maand een introductiedag met alle nieuwe medewerkers waarbij de stad centraal staat. Daarnaast leg je de ambtseed/belofte af.

De actuele vacatures vind je hier.

Persoonlijke ontwikkeling

Gouda is een organisatie waar medewerkers zich thuis voelen. Dat proberen we te realiseren door veel aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling en aan de ontwikkeling van het management. Nergens vind je zoveel verschillende vakgebieden in één organisatie als bij een gemeente.

Het Nieuwe Werken (HNW) in het Huis van de Stad

Alle onze medewerkers werken op één locatie in ons prachtige nieuwe kantoorgebouw naast het station, waarbij alle faciliteiten worden aangeboden voor HNW. Hierdoor kan in veel gevallen plaats- en tijdongebonden worden gewerkt, zodat ook thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.

 

Vacatures

Klik op 'Meer informatie' voor een overzicht van de vacatures

Lees verder over 'Vacatures'